Vahur Kersna: on rumal uskuda muinasjutte ellujäämise lihtsatest lahendustest. Neid pole olemas (1)

Vahur Kersna
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Kersna
Vahur Kersna Foto: Erakogu

Ärge jätke arsti juurde minemata, sest Kersna olla saanud terveks tänu alternatiivmeditsiinile! See pole tõsi, hoiatab teleajakirjanik Vahur Kersna.

  • Ma ei tea, kust nad seda võtavad. Kõigpealt – Kersna pole saanud terveks. Sellest haigusest ei terveneta. Kersna käib iga nädal ravis ja palub iga päev Jumalat, et see toimiks.
  • Tõsi, erinevatel aegadel olen ma saanud tuge nii Kaika Lainelt, Tiit Teraselt, Rein Veberilt kui Kalle Tähelt. Kallega kohtume me tänaseni regulaarselt ja füüsiliselt igal täiskuul ühes iidses kabelis, Lainega vestleme vaimus vähemalt korra nädalas. Need on minu jaoks elutähtsad vaimumaailma külastused.
  • Minu kursuseõde, raadioajakirjanik Terje Soots lootis 15 aastat tagasi, et ainult homoöpaatiline ravi veab ta välja. Ei vedanud. Sellistel puhkudel tahan ma küsida - kes vastutab?
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles