Elina Nechayeva astub Lissabonis lavale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul toimub Lissabonis Eurovisiooni esimene poolfinaal, kus astub üles Eesti. Elina on poolfinaaliks valmis. «Hääl peab väga hästi vastu,» kinnitab ta.

Produtsent Mart Normeti sõnul on Elina laulu taga suur töö. Elina on käinud iga päev lauluõpetaja juures ka Lissabonis viibides. «See on nagu kontsert siin hotellis. Hotelli töötajad käivad vahepeal mööda ja plaksutavad,» naerab Normet Kanal 2 «Reporterile» antud intervjuus, «tema laul tuleb isegi läbi betooni.»

Vaatamata suurele tööle leidub Elina esituses veel nüansse, mida lihvida. «Eesti laulu» võites sõnas Elina, et tema jaoks on tegu lihtsa looga. Normet seevastu usub, et žüriis saab olema väga terava kõrvaga liikmeid, kes ooperilugu karmimalt võivad hinnata. «Kui sa lähed sellises valdkonnas ja nii bravuurika numbriga lavale, siis sind hinnatakse vastavalt,» selgitab ta. Kuulduste kohaselt on artist loobunud alkoholist, et hoida tervist ja häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles