Nõo Lihavürsti suvetooted üllatavad uute maitsetega

Nõo Lihatööstus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõo Lihatööstus

Kevad ja suvi on aastaajad, mil saab natuke vabamalt võtta - päevad on pikad ja õhtud on mõnusalt soojad. Õige aeg on kokku kutsuda sõbrad ning korraldada üks mõnus grillipidu.

Suvi ja õues kokkamine on alati kaks asja, mis hästi kokku sobivad. Kuid iga kokk vajab ka liha, millest süüa valmistada. Lihatooteid, mille vahel valida on palju: šašlõkid, grill- ja toorvorstid ning grill-lihad ja ribid. Ka meie oleme selleks suveks välja tulnud uute ja põnevate toodetega, mida järgnevalt ka teile tutvustame.

Juustuga grill- ja toorvorstid

Grill- ja toorvorstid on ühed peamised tooted, mis kohe välja võetakse, kui soojaks läheb. Kui kevadel on veel õues natuke jahe, siis vorstid on parimad, mida kiirelt grillil valmistada. Neid on väga hea ja lihtne ka matkale kaasa võtta. Grillvorste saab isegi lõkkel näiteks varda otsas küpsetada, kuid toorvorstide jaoks on vaja juba grillresti. Sellel aastal lisasime vorstidele erinevaid juustusid. Kaks uut ja põnevat toodet on Mozarella-spinati toorvorstid ja Sinihallitusjuustuga grillvorstid. Soovitame kindlasti järele proovida.

Uued šašlõkid

Suvel on kindlasti paljude grillisõprade lemmikuks kujunenud erinevad šašlõkid. Neid on mugav vardasse torgata ja hea sütel ringi keerutada. Meie šašlõkid on eelnevalt juba käsitsi lõigatud parajateks tükkideks, et grillimine mööduks ladusalt. Uued ja põnevad tooted on Vitamiini šašlõkk, Mango-jalapeno kanašašlõkk ja Klassikaline kanašašlõkk. Inspiratsiooni nende valmistamiseks saime suvistest aiasaadustest ja troopilistest viljadest.

Maitsvad grillribid- ja lihad

Sellel suvel oleme suurt rõhku pannud ka erinevatele grillribidele ja -lihadele. Ribid on kindlasti juba praegu võitnud eestlaste suure poolehoiu, sest neid valmistada on lihtne ning ribiliha on ka väga maitsev. Kõige mugavam on valmistada juba eelküpsetatud ribisid. Põnevat tooted selles kategoorias on BBQ rohke lihaga ribid ja Põssa ribid, mis mõlemad on mõnusalt magusa ja suitsuse maitsega ning valmistamiseks kulub väga vähe aega.

Grill-lihadest on uuteks toodeteks Drumsticksid, Tummised seasteigid ja Alatu laim kanasteigid  Drumsticksid on nime saanud selle järgi, et meenutavad kujult trummipulkasid. Valmistatud on need vürtsikas ja kergelt poolmagusas marinaadis. Alatu laim kanasteigid on jällegi valmistatud kana kintsulihast, mis on olnud mahedas tomati-laimi marinaadis. Tummised seasteigid on suuremad sealiha tükid, mis on natuke karamellises marinaadis. Tegu on väga mehiste ja pirakate tükkidega.

Kõikides meie toodetes on kasutatud kvaliteetseid maitse- ja tooraineid. Grillimise aluseks on maitsev liha ning meeldiv seltskond. Võite juba praegu enda plaani võtta väljas söögitegemise, sest on teada tuntud tõde, et õues valmistatud roogadel on hoopis teistsugune ja parem maitse.

Copy
Tagasi üles