«Siil» pani politsei võimekuse viimse piirini proovile

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis sätiti kontrollpunkt reede õhtul sisse Köstis, kus mõni möödasõitja sai mitu korda alkomeetrisse puhuda.
Viljandis sätiti kontrollpunkt reede õhtul sisse Köstis, kus mõni möödasõitja sai mitu korda alkomeetrisse puhuda. Foto: Elmo Riig

Politsei osales möödunud nädalavahetusel mitmes mängulises vahejuhtumis, kus tuli lahendada situatsioone illegaalide või relvastatud ründajatega. Samal ajal oli ka tavapärasest rohkem korrarikkumisi.

Politsei pressiesindaja Kerly Virk märkis, et reedest pühapäevani sai politsei Viljandimaal 58 väljakutset, mida on mõnevõrra enam kui tavaliselt. Hoogu võisid juurde anda soe ilm, mis tõi inimesi välja, ning palga- ja pensionipäevad, millega kaasnevad tavaliselt vahejuhtumid purjutavate inimestega.

Viljandi jaoskonna juht Künter Pedosk märkis, et «Siil» oli mahukas koostööõppus, mis pani nii politseinike kui kaitseliitlaste võimekuse heas mõttes viimse piirini proovile. «Esmasel hinnangul oleme tulemusega väga rahul, sest kui Eestis peaks aset leidma mõni keeruline olukord, saame kindlalt toetuda oma partneritele Kaitseliidust,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles