Esimese finaali otsustas Serviti vägev vahespurt

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti asus finaalseeriat HC Kehra vastu 1:0 juhtima.
Põlva Serviti asus finaalseeriat HC Kehra vastu 1:0 juhtima. Foto: Tairo Lutter

Käsipalli Eesti meistriliiga esimeses finaalmatšis alistas Põlva Serviti koduses Mesikäpa hallis 29:25 (12:11) HC Kehra ning asus kolme võiduni mängitavat seeriat 1:0 juhtima.

Serviti saavutas nobeda 5:2 edu, aga avapoolaja lõpuks oli mäng siiski tasakaalus – puhkama mindi võõrustajate minimaalses 12:11 eduseisus. Kohtumine otsustati ära teise poolaja alguses, kui seisult 13:12 tegi Serviti esmalt 4:0 (17:13) ja siis 8:3 (25:16) spurdi, millega oli mäng ka otsustatud.

Serviti tulemuslikumad mehed olid Anatoli Tšezlov ja Carl-Eric Uibo kuue väravaga, Henri Sillaste ja Hendrik Varul lisasid viis, Roman Aizatullov neli ja Kristjan Muuga kolm väravat.

Kehra kasuks tegid skoori üheksa meest. Dmitri Jankovski viskas seitse, Kaspar Lees ja Indrek Normak neli, Abdel Djallil Machou kolm, Anton Barovski ja Mikita Jermaševitš kaks ning David Mamporia, Antti Rogenbaum ja Martin Nerut ühe värava.

Finaalseeria teine kohtumine peetakse neljapäeval Kehras ja kolmas pühapäeval taas Põlvas.

Pronksiseeria sai läbi kahe mänguga. Pühapäeval kodus HC Tallinnast 28:24 jagu saanud Viljandi HC oli võõrsil samuti nelja väravaga parem (31:27) ning võitis seeria 2:0. Viljandi võitis meistriliigas medali viiendat aastat järjest - 2016 saadi kaela hõbe, ülejäänud puhkudel pronks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles