Turundustegelane räägib monoetenduses, miks tema ongi aasta ema

Christin Mäemets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Pulges koos kaksikute Mihkli ja Priiduga
Liina Pulges koos kaksikute Mihkli ja Priiduga Foto: Kristjan Teedema

Tuleval nädalal näeb Pärnu kultuuriklubis Tempel monoetendust “#aastaema2”.

Järgmisel kolmapäeval saab Templis vaadata turundustegelase Liina Pulgese monotükki “#aastaema2”, mis räägib õpetliku loo sellest, miks koolis läbinisti viieline tüdruk Liina on nüüd vaid nelja lapse ema.

“Kui naisliidu juht Siiri Oviir hakkas eelmisel aastal seda aasta ema juttu ajama, sain kohe aru, et mina olengi aasta ema,” ütles Pulges. “Minu peres ei käi igal aastal uus jõuluvana ja kõik neli last on mul tehtud sama mehega. Tahan inimestega jagada seda rõõmu, mida kätkeb endas nelja lapse emaks olemine.”

Pulges on Unistuste Agentuuri turundusvõlur ja ta on juhtinud teaduskeskus Ahhaa turundusmeeskonda, olnud Tartu ülikooli avalike suhete juht ja võitnud aasta turundaja tiitli 2012. aastal. Praegu lõpetab ta koostöös Pilgrimi kirjastusega oma esimest emateemalist raamatut, mis ilmub emadepäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles