Politsei otsib Pärnumaal kadunud 15-aastast Martenit

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten
Marten Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi välja selgitamaks 15-aastase Marteni asukohta, kes lahkus 30. aprillil Tori vallast oma kodust ega pole sinna tagasi naasnud.

Noormees lahkus 30. aprillil Tori vallast Pärnusse, kuid tänaseni pole ta koju tagasi läinud. Viimane teadaolev kontakt lähedastega oli poisil 9. mai hommikul, kuid pärast seda ta enam kõnedele ega sõnumitele ei vasta. Patrullid on suhelnud poisi vanematega ning kontrollinud kõiki teadaolevaid kohti, kus Marten olla võib.

Marten on umbes 178 cm pikk, keskmise kehaehitusega ja lühemate helepruunide juustega. Tal võib seljas olla mustad teksapüksid, must jope ja jalas mustad Nike tossud valge Nike märgiga.

Politsei palub kõigil, kes on Martenit näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada telefonil 5352 4912 või helistada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles