Fotod: Euroopa päev kulmineerus kontserdiga Vabaduse väljakul

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna südalinnas tähistati täna erinevate üritustega Euroopa päeva, mis kulmineerus õhtuse kontserdiga Vabaduse väljakul.

Kell 18 algas Vabaduse väljakul kontserdiprogramm ühise lavastatud droonifotoga. Euroopa päeva sünnipäevakõne peab president Kersti Kaljulaid ning muusikaelamuse pakuvad Ivo Linna, Liis Lemsalu, Stig Rästa, Lepatriinu ja Frankie Animal.

Päeval kell 15 algas Vabaduse väljakult hariv ja meelelahutuslik passimäng, mille käigus külastati Euroopa Liidu institutsioone, liikmesriikide saatkondi ja Tallinna muuseume. 

Alates kella 15st oli Vabaduse väljakul avatud tänavatoiduala, kus pakuti tänavu koos Eestiga oma 100. sünnipäeva tähistavate riikide rahvustoite. Kell 16 ja 17 toimus Vabaduse väljakul kõigile huvilistele Euroopa Liidu teemaline viktoriin. Samuti on kogu pärastlõuna ja õhtu vältel avatud lasteala, kus juhib mänge Lotte.

Euroopa päeva üritusi korraldavad Euroopa Komisjoni esindus Eestis ja Euroopa Parlamendi Büroo Eestis, Riigikantselei, Europe Directi teabekeskused, rahandusministeerium ja Euroopa kultuuripärandi aasta. Kõik üritused on osalejatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles