Politseile on 9. mai möödunud rahulikult

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Arvo Meeks

Politsei jaoks on 9. mai seni möödunud rahulikult, ainuke Venemaa võidupüha tähistamisega seotud intsident toimus Tallinnas, kus mootorratturilt võeti ära Vene dessantvägede lipp.

Tallinna kesklinnas Viru ringil võeti ühelt mootorrattalt ära Vene Föderatsiooni dessantvägede lipp, mis oli kinnitatud sõiduvahendi külge. Politsei võttis lipu ära, sest see on liikluses ohtlik.

Rohkem juhtumeid seoses 9. maiga seni teada ei ole, märkis politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Tallinnas, Tartus ja mujal Eestis tähistasid sajad peamiselt venekeelsed inimesed kolmapäeval Nõukogude vägede võitu natsi-Saksamaa üle Teises maailmasõjas lilledepanekuga punasõdurite ausammastele.

Eesti kaitseväe kaplanid mälestasid Teise maailmasõja lõpu aastapäeval Tallinnas sõjaohvreid mälestusmärkidele pärgade asetamise ja mälestusteenistusega teisipäeval, 8. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles