Õpetajaid napib, matemaatikat õpetab ka kosmeetik (3)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
On mitmeid aineid, kus õpetajaid leida on raske ja mõneti võib öelda, et isegi võimatu, tõdes Tamme gümnaasiumi direktor Ain Tõnisson.
On mitmeid aineid, kus õpetajaid leida on raske ja mõneti võib öelda, et isegi võimatu, tõdes Tamme gümnaasiumi direktor Ain Tõnisson. Foto: Sille Annuk

Praegu on küll õppeaasta lõppemas, aga nii mõnigi Tartu kool otsib juba uueks õppeaastaks õpetajaid. Näiteks ootavad Reiniku kool ja Härma gümnaasium oma kollektiivi nelja uut õpetajat, Raatuse kool vajab koguni seitset uut pedagoogi – ja need on vaid mõned näited. Õpetajaid leida pole aga üldse lihtne.

Reiniku kooli direktor Enn Ööbik ütles, et igale ametikohale on tulnud mõni avaldus. Kõige raskem on tema sõnul leida eesti keele ja kirjanduse õpetajat, seni on sellele kohale esitatud vaid üks avaldus. Nii Reiniku koolis kui ka Härma gümnaasiumis lõpeb uute ametikohtade täitmise konkurss järgmisel nädalal.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles