Nechayeva loodab kohta esikümnes (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva esitatud «La Forza» võitis Euroopa südamed ning Eesti on Eurovisiooni finaalis. Elinaga koos rõõmustab laulu autor Mihkel Mattisen.
Elina Nechayeva esitatud «La Forza» võitis Euroopa südamed ning Eesti on Eurovisiooni finaalis. Elinaga koos rõõmustab laulu autor Mihkel Mattisen. Foto: Madis Sinivee

Laupäeval on eestlastel põhjust telerite ette koguneda ja hoida pöialt meie Elina Nechayevale. Lugu «La Forza» võitis Euroopa südamed ning Eesti on Eurovisiooni finaalis. Nechayeva loodab seal kohta esikümnes.

«Ma armastan teid väga-väga!» õhkas lauljanna poolfinaalis Eesti poolt hääletanutele. Teisipäevase esimese poolfinaali vaatajatele jäigi ilmselt märkamata, et lavatehnika Eestit alt vedas.

Vahetult pärast poolfinaali tunnistas Elina, et võitles lavalt maha tulles pisaratega: «Sain saalist nii suure toetuse ja armastuse energiapommi.» Kuigi Nechayevat olid favoriidiks pidanud nii fännid kui ka ennustuskontorid, ei olnud ta ise edasipääsus sugugi kindel. «Konkurents on sel aastal meeletu,» rääkis ta. Seda suurem oli tema rõõm, kui Eesti kuulutati finalistide hulka juba teisena.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles