Leht: lähedast puuhaluga rünnanud mees läheb kolmeks aastaks kinni

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trellid. Foto on illustratiivne.
Trellid. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Varem poolvenna pussitamise eest tingimisi vangistusega karistatud Aivar Nõu peab uue kuriteo eest kolmeks aastaks kinni minema, kirjutab Saarte Hääl. 

Tingimisi karistuse kandmise ajal läks Aivar (58) tänavu märtsikuus kallale oma lähedasele ja virutas tollele puuhaluga otsaette, mille tõttu tekkis paistetus.

Alles septembris 2016 tuli Aivaril seista kohtu ees raske kehavigastuse tekitamise eest oma poolvennale. Joomingu ajal tekkinud tüli käigus kahmas Aivar laualt noa ja virutas poolvennale kõhtu. Ka nüüd oli mees purjus, kui lähedast inimest puuhaluga ründas.

Selle eest nõudis prokurör kolmekuulist vangistust, millele lisandus aga eelmise kuriteo eest määratud kaks aastat ja kümme kuud. Kuu aega on mees juba eelvangistuses viibinud, istuda jääb seega veel täpselt kolm aastat. Kohtuotsus mõisteti kokkuleppemenetlusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles