ELU24 LISSABONIS! Video! Eesti ajakirjanik sattus rünnaku ohvriks: meid loobiti kividega (1)

Kertu Jukkum
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venekeelse meelelahutusportaali Limon peatoimetaja Edgar Gergel sattus eile, kolmapäeva hilisõhtul Lissaboni kesklinnas rünnaku ohvriks, kui kolm tumedanahalist meest teda ja ta Vene kolleegi röövida püüdsid.

«Jalutasime südaöö paiku Arenal asuvast pressikeskusest välja, kui meid asusid jälitama kolm meest,» rääkis Edgar Gergel. Noormehe sõnul kavatesid jälitajad röövida neilt väärtesemed: rahakotid, arvutid ja telefonid. 

Sinikas Venemaa kolleegi käsivarrel.
Sinikas Venemaa kolleegi käsivarrel. Foto: limon.ee

«Ühel hetkel hakkasid nad meie poole kive loopima, üritasime eest ära joosta, kuni kaaslane kukkus ja pätid teda jalgadega peksma hakkasid,» kõneles Gergel. See õõvastav kogemus päädis ohvritele tekitatud sinikate ja marrastustega. Hädaabinumbril helistamisest Edgari sõnul abi ei olnud. «Hullemast päästis meid tänavale astunud ja appi tulnud juhuslik turvatöötaja, kes kutsus välja politsei,» ütles Edgar ja lisas, et politsei on alustanud uurimist. Ründajaid pole seni tabatud. 
 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles