Kevin Allik tegi Raassilla rajal kuldse duubli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Allik teenis Tarvastu karikasarja etapil võidu kahes võistlusarvestuses.
Kevin Allik teenis Tarvastu karikasarja etapil võidu kahes võistlusarvestuses. Foto: Kalle Allik

Pühapäeval sõideti Raassilla rajal Tarvastu autokrossi karikasarja neljas etapp, mis oli ühtlasi Lõuna-Eesti karikasarja neljas osavõistlus. Tubli sõidu tegi taas viljandlane Kevin Allik, kes võttis noorte sprindi arvestuses esikoha. Sellega võitis ta kõik neli etappi ja on sarja kindel liider.

Kuigi Kevin Allik kuulub veel noorteklassi, võistleb ta ka esiveoliste rahvakrossis. Päeva alustas ta tagasihoidlikult, oli ajasõidus neljas ja esimeses poolfinaalis viies. Teises poolfinaalis jõudis ta juba teisele kohale ning finaalsõidus võttis võidu. Tihe konkurents oli teise Viljandi noormehe, tiimikaaslase Rainis Tiriga, kes kuni eelviimase kurvini juhtis, kuid tegi siis sõiduvea, nii et auto maandus katusel. See andis esikoha Kevin Allikule ja teise koha Sergei Bronskile, kes on samuti Viljandi mees. Etapivõiduga tõusis Kevin Allik sarja liidriks.

Esikoha sai sellel etapil üks Tarvastu sarja korraldajatest Peeter Peek, kes võistles nelikveoliste arvestuses.

Autosportlased Rainis Tiri (vasakul), Kevin Allik ja Rainer Tiri Raassilla krossirajal
Autosportlased Rainis Tiri (vasakul), Kevin Allik ja Rainer Tiri Raassilla krossirajal Foto: Kalle Allik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles