Galerii: Tšehhi kavalus murdis lisaajal venelaste südamed

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa koondis sai Taanis toimuval jäähoki MMil esimese kaotuse, jäädes lisaajal 3:4 alla Tšehhile. Tšehhid võtsid seejuures olümpiavõitjatelt revanši, sest Pyeongchangis kaotati venelastele 0:3. 

Venemaa oli tänavusel MMil ainus meeskond, kes ei lasknud kolme mänguga endale ühtegi väravat visata. See muutus aga mängus Tšehhiga juba avakolmandikul, kui NHLi mehed David Krejc ja Dmitrij Jaskin viisid Tšehhi 2:1 ette. 

Teisel kolmandikul jõudsid sihini nii Mihhail Grigorenko kui Aleksandr Barabanov, ent tšehhid ei andnud edu tänu David Pastrnakile käest ning kolmandale perioodile mindi 3:3 viigiseisul. 

Et kolmandal perioodil väravaid ei visatud, mindi lisaajale ning seal oli kavalam Tšehhi: Pastrnak tegi viske värava tagant, misjärel põrkas litter  Venemaa kaitsjalt saadud löögist otse väravapuuri. 

Venemaa on A-alagrupis teisel kohal, jäädes 2 punktiga alla Rootsile. Kolmandal kohal on Šveits 9 punktiga. Tšehhi jätkab viiendana.

B-alagrupis on liidrikoht jätkuvalt 10 punktiga USA ja Kanada käes, Soomel on ühe kaotusega 9 punktiga. Läti on kuue punktiga neljas. 

Tabeliseisud
Tabeliseisud Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles