Nädalavahetusel asfalteeritakse Haabersti ristmikku

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lähipäevadel toimuvad Haabersti liiklussõlmes suuremahulised asfalteerimistööd, mille tõttu palutakse autojuhtidel võimaluse korral sealt läbisõitmist vältida.

Reedel, 11. mail ja pühapäeval, 13. mail asfalteeritakse Paldiski mnt ringilt kesklinna suunas minevaid sõiduradasid. Suletud on vaskpöörded nii Mõisa tänavale kui ka Mõisa tänavalt kesklinna poole. Tavaliiklus suunatakse ümber Vabaõhumuuseumi tee kaudu Paldiski mnt-le, bussid sõidavad kesklinna poole ringristmiku kaudu.

Laupäeval, 12. mail on planeeritud asfalteerida Paldiski mnt linnast väljuv suund ring – K-rauta keskuse juurde rajatud uus ristmik. Samal päeval asfalteeritakse ka viadukti linnast väljuvat suunda. Ümbersõit ringilt Keila poole on suunatud läbi Ehitajate tee ja Õismäe tee. Teelõik suletakse reede öösel vastu laupäeva.

Pühapäeval, 13. mail asfalteeritakse Paldiski mnt linnast väljuv suund, K-rauta keskuse juurde rajatud uus ristmik kuni objekti lõpuni (Euro Oil tankla). Asfalteeritakse ka pöörded Inchape BMW keskuse juurde ja Mõisapõllu tänavale. 13. mail on suletud pööre Mõisapõllu tänavale Paldiski maanteelt. Liiklejatel palutakse järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid ja ümbersõidu tähised. Kui võimalik, siis soovitatakse eeloleval nädalavahetusel  Haabersti ristmiku piirkonda vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles