Pootsman ei tea veel orust

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pootsman sai seitsmeseks.
Pootsman sai seitsmeseks. Foto: Inari Leiman

Esmaspäeval seitsmeaastaseks saanud amuuri tiiger Pootsman sai kingitused – maitsva lihakäntsaka, pappkastidest meisterdatud looma ja põnevaks nuuskimiseks pappkarpi peidetud elevandi sõnnikupalli – kätte juba pühapäeval.

Pootsman ei tea veel, et loomaaial ja Loomaaia Sõprade Seltsil koos paljude heade toetajatega on plaanis rajada Tallinna loomaaeda tiigriorg – määratu maa-ala, kus peale tema saab näidata ka teisi Kaug-Ida loomi. Uues kodus saaks Pootsman endale ka paarilise. Tiigriorust ja selle toetamisest täpsemalt loomaaia kodulehel.

Tallevägi on ka sel nädalal lisa saanud: tagakaspia uriaale, lakklambaid ja siberi kaljukitsi sünnib aina juurde. Laupäeval nägi ilmavalgust ameerika piisoni vasikas, kolmapäeval sündisid esimesed talled dagestani tuuril ja ida-sinilambal. Troopikamajas aga sündisid esmaspäeval kaks pintšetamariini pojukest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles