Leht: Kõrkvere rahvast pahandab sariliimija

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liim
Liim Foto: Wikipedia.org

Kõrkvere rahvast pahandab tundmatu kurikael, kes lõbustab end liimi määrimisega majade ja autode ukselinkidele, kirjutab Saarte Hääl. 

«Ma ei oska kellestki nii halvasti mõtelda ega kedagi nii lolliks pidada, et kahtlustada selliseid tegusid,» ütles Kõrkvere elanik Peeter Pihl.

Esimene liimise ukselingi juhtum jääb möödunud aastasse, kui liimiga oli üle tõmmatud Peeter Pihli kuuri uksepöörd. Umbes samal ajal pandi täpselt samasugust vedelat liimainet Ranna Agro farmitööliste elumaja välikäimla prill-lauale. «Poiss läks pimedas kempsu ja oli sunnitud, prill-laud tagumikukarvade küljes, tuppa tulema,» rääkis Pihl. Kuigi sedalaadi jultunud temp võib panna muigama kelle iganes, on see ikkagi väga alandav inimesele, kes säärase lolluse ohvriks langeb.

Et kemmerg asub üsna varjulises kohas, siis võõras selle olemasolust vaevalt et teadis. Pihli sõnul oleks sellise pätiteo eest vääriline kättemaks süüdlasele liimipoti sisu pähe kallata. «Kätte saab ta selle siis koos juuste, peanaha ja kõige muuga,» sõnas Pihl.

Liimitamistesse tekkis pikem paus kuni kevadtalguteni, kui paharetile jäi ette Kõrkvere rahvamaja otsaukse link ja liimiga määriti kokku ka kahe sõiduauto ukselingid.

Farmitööline Anu Truumure avastas nädal tagasi hommikul tööle minnes, et tema sõiduauto ukselink on liimiga koos ja käegi jõudis ta liimiseks teha. Anu sõnul oli liim vedel ja lõhnatu, nagu eelmistelgi kordadel. Käed sai Anu puhtaks pestud, lingi ümbert autoukselt pole seda ollust maha saanud ühegi pesuainega. Anu hinnangul on pahareti ainus motiiv ilmselt soov korda saata midagi tema arust naljakat.

Kuressaare piirkonnapolitseinik Hillar Peegel ütles, et politsei on juhtumiga kursis. «Kogume ja kontrollime praegu infot,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles