Galerii: heateo jooks kogus psüühikahäiretega lastele 12 719 eurot

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suviselt hea kevadilm tõi täna Tartusse Heateo jooksule 1226 heategijat, kes kogusid psüühikahäiretega lastele 12 719 eurot. 

Heateo jooksuga koguti tänavu raha Tartu Herbert Masingu kooli juures tegutsevale miljööteraapilisele Pepleri ravikodule, kus saavad abi psüühikahäiretega lapsed. 

«Proovime ja teeme, anname ja aitame, kasvatame ja õpetame ning nii hea on, kui selle eest ka tasu tuleb nendele miljööterapeutidele, kes laste ja noortega ööpäevaringselt tegelevad. Aitäh kõigile, kes said täna olla, homme tulla ja ülehomme meisse uskuda!» sõnas Tartu Herbert Masingu kooli direktriss Tiina Kallavus tänutundega. 

Heateo jooksu 4,5 km pikkuse ringi võttis täna ette üle 1200 jooksja ja kõndija. Jooksu eest tasusid kõik osalejad annetusena vähemalt 2 eurot, millele toetajad Puidukoda, Rehviekspert, Nutri Medical ja Olympic Casino lisasid omakorda 5 eurot iga osaleja kohta. Seega oli iga osavõtja panus ravikodu toetuseks vähemalt 7 eurot.

36. Tartu Maastikumaratoni programm jätkub homme TILLUjooksude ja MINImaratoniga lastele ja noortele. Tartus, Tähtvere spordipargis algavad jooksud kell 11 ja oodata on ligi 4000 osalejat.

36. Tartu Maastikumaratoni põhijooksud 42, 23, 10 ja 5 km pikkustel distantsidel toimuvad pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles