Galerii: emadepäeva vahva kärumatk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emadepäeva puhul korraldati täna Pärnus kogu pere kärumatk. Esimesel üle-eestilisel käruretkel sai peale Pärnu osaleda Kuressaares, Narvas, Rakveres, Tallinnas ja Viljandis.

Tegemist oli taas ühe Eesti Vabariigi 100. aastapäeva raames korraldatud üle-eestilise üritusega. Kolmekilomeetrist matka alustatati kell 10.30 Tallinna värava juurest ja kell 12 jõuti Martensi väljakule, kus vaadati ülekannet emadepäeva kontserdist Tallinnas Vabaduse väljakul.

„Emadepäeva tähistamisele on üle 600 inimesega tore algus pandud,“ ütles "Eesti Vabariik 100" korraldustoimkonna suursündmuste juht Margus Kasterpalu. „Olen rõõmus, et nii paljud pered haakusid uue ideega ja tulid mõnusat ilma ja ühist aega nautima. Suur tänu kõikidele osalejatele ja loomulikult kärumatka Eesti sünnipäevaks kinkinud rahvaspordiürituste korraldajatele ja linnadele!“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles