Näpuvigu trotsinud Gross võitis Tallinna ralli

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross polnud parimas vormis, kuid võttis ikkagi võidu.
Georg Gross polnud parimas vormis, kuid võttis ikkagi võidu. Foto: Martin Dremljuga

Käsi pisut roostes, aga ikka kõige kiirem – nii näitas Georg Gross Tallinna rallil taas konkurentidele koha kätte. Teisel päeval viis katsevõitu noppinud Gross tõusis liidriks viiendal kiiruskatsel ega andnud esikohta enam käest, ehkki eelviimasel katsel võinuks võidujaht saada Vasalemma karjääris peetud katsel nadi lõpu.

Tagasipöördes kurvist väljudes takerdus Grossi ja tema kaardilugeja Raigo Mõlderi Ford Fiesta rajapiirdeks olnud rehvi taha ning sinna kadus mitu sekundit. Liider sai katsel alles kaheksanda aja ning loovutas põhikonkurendile Valeri Gorbanile ligi viis sekundit. Viimase katsega suutis Minil kihutanud Gorban Grossilt veel 1,9 sekundit tagasi võtta, kuid üldvõit kuulus 7,3 sekundiga siiski Grossile. Grossi ja Gorbani järel sai kolmanda koha soomlane Emil Lindholm (Škoda Fabia R5), kes kaotas võitjale 13,8 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles