Narva-Jõesuu metsa WC-poti vedanud mehe isik on tuvastatud (1)

rus.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palutakse abi pildil oleva mehe tabamiseks.
Palutakse abi pildil oleva mehe tabamiseks. Foto: Narva-Jõesuu linnavalitsus

Narva-Jõesuu metsa WC-poti vedanud mehe ja tema sõiduki otsingud andsid kiiresti tulemuse.

Fotod metsa prügistajast tehti Narva-Jõesuu linna koosseisu kuuluvas Arumäe külas, kus on ka varem ebaseaduslikke prügilaid tekkinud.

Narva-Jõesuu linna keskkonnaametnik Jaan Metsis ütles, et antud juhtumi puhul viiakse läbi menetlus, kuid mitte kohaliku omavalitsuse, vaid keskkonnainspektsiooni poolt. «Praegu oli vaja abi just selleks, et leida see isik,» selgitas keskkonnaametnik.

RMK juht Ida-Virumaal Alar Süda kinnitas, et fotol kujutatud sõiduki ning selle omaniku andmed anti täna, 14. mail üle keskkonnainspektsioonile, kes alustabki menetlust ning viib läbi juurdluse.

Ehkki sõiduki numbrit ja omaniku nime levitatakse internetis laialdaselt, neid ajakirjanduses seni siiski ei avaldata. Võib siiski öelda, et tegemist on Narva elanikuga.

Alar Süda sõnul selgitab Ida-Virumaa metskond igal aastal välja 4-5 metsareostajat. Suur abi on olnud just puudel asuvatest kaameratest. «Varem olid need kaamerad Jõhvi ja Kohtla-Järve kandis, kuid sel aastal viisin need üle Narva poole ning seal selgitasime mõne nädalaga välja sama palju rikkujaid,» rääkis metsnik. «Käesoleval aastal oli Narva piirkonnas ühe kuuga juba viis juhtumit, see oli viies,» osutas Süda WC-potiga mehe fotole.

Pildid WC-potiga mehest olid tehtud juba aprillis, kuid auto numbrit ei suudetud tuvastada seni kuni ei avaldatud fotot koos üleskutsega tabada reostaja või sõiduk.

«Me videosid ei tee. Videoga on suured probleemid, kuna side on väga kehv,» selgitas Alar Süda, miks pole selle auto numbrist paremaid kaadreid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles