Naine tappis armukese, tükeldas ta ja pakkus mehe grill-liha naabritele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Cochran
Kelly Cochran Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs Indiana osariigis Hobartis tappis naine oma armukese, tükeldas ta surnukeha ja pakkus mehe kehast pärit grillitud liha naabritele, kelle ta enda juurde grillipeole kutsus.

Politsei teatel kadus Kelly Cochrani armuke Chris Regan 2014. aastal ning naine tappis selle mehe koos oma abikaasa Jason Cochraniga, kes samuti lõpuks elu kaotas, teatab foxnews.com.

2014. aastal pärast Regani tapmist korraldasid Cochranid grillipeo, kus pakkusid külla tulnud naabritele grill-liha, mis uurijate andmetel võis pärineda Regani kehast. Luustik ja ülejäänud osad kehast viidi metsa, kus need maha maeti.

Politsei hakkas Kelly Cochrani tegevust uurima 2016, kui suri naise abikaasa Jason Cochran. Ilmnes, et see mees oli tapetud suure heroiinikoguse ja padjaga lämmatamise teel.

Uurimise käigus paljastus, et Cochranid olid sõlminud pakti, et nad tapavad koos inimesed, kellega neil on abieluvälised suhted.

Cochranid meelitasid naise armukese Regani oma koju, kus nad mehe tapsid, kuid Kelly Cochranit hakkas see lõpuks ärritama ja ta otsustas ka abikaasaast vabaneda.

Kohus määras naisele 2017. aastal Regani tapmise eest eluaegse vangistuse ning ta sai selle aasta aprillis veel 65 aasta pikkuse vangistuse oma abikaasa tapmise eest.

Kelly Cochran
Kelly Cochran Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Politsei teatel kahtlustatakse Kelly Cochranit veel üheksa inimese tapmises.

Kelly Cochrani venna sõnul ei osanud ta kahtlustada, et õde on sarimõrvar, sest õe peres tundus kõik korras.

Politsei teatel on Kelly Cochran küll karistust kandmas, kuid uurimine jätkub, kuna veel ei ole teada, kuhu ta teised ohvrid mattis. Cochran sõnas ülekuulamistel, et ta mattis oma ohvreid nelja osariiki: Indianasse, Michigani, Tennesseesse ja Minnesotasse.

Samuti uuritakse, kes on need ülejäänud inimesed, kes Cochrani tõttu elu kaotasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles