Juunist asub ametisse uus ratsaliidu peasekretär

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Bötker koos oma lemmiku Lehariga.
Evelin Bötker koos oma lemmiku Lehariga. Foto: Merike Udrik-Õispuu

Mai alguses toimunud Eesti Ratsaspordi Liidu korralisel üldkogul andis senine peasekretär Siim Nõmmoja teada oma lahkumisest. Alates 1. juunist asub Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri ametikohale Evelin Bötker. Üldkogu otsusega liigub Nõmmoja organisatsiooni juhatusse ja jätkab ERL-i juhatuse liikmena.

Evelin Bötker on erialalt hotellide ja turismi mänedžer ning töötanud viimased 20 aastat hotellinduses erinevatel juhtivatel kohtadel. Evelinil on suur ettevõtte ja tiimijuhtimise kogemus, samuti peab ta oma tugevuseks head läbirääkimisoskust. Lisaks valdab tulevane peasekretär viite võõrkeelt ning on kaasa löönud mitmete ühingute ja seltside töös. Ka ratsaspordi maailm pole tegusale naisele võõras.

Uue peasekretäri suur hobustehuvi on pärit lapsepõlvest. Tihedam seos hobustega on tal viimasel paarikümnel aastal just hobuseomaniku ja harrastusratsutajana. „Hetkel olen ühe "õnneliku ja toreda pensionäri" omanik, kellega aeg-ajalt ka sõitmas käin. Erinevatel aegadel on mul olnud aga mitmeid hobuseid, eriti just noorteklassis edukaid võistlusratsusid. See tähendab aga seda, et olen pidanud täitma nii tallipoisi, treilerijuhi, abilise ja abitreeneri rolli. Nii et ratsaspordimaailm on ka seestpoolt mulle päris hästi tuttav,“ ütles Evelin.

Oma uusi töökohustusi ootab Evelin põnevusega. "Armastan hobuseid ja sporti. Nende kahe ühendus ongi ju ratsaport ning ratsaliidu peasekretäri amet annab mulle suurepärase võimaluse tegelda südamelähedase ala arendamise, laiemale üldsusele tutvustamise  ja edasi viimisega".  

Juhatuse otsus, valida peasekretäri ametikohale just Bötker, sündis üksmeelselt. Eesti Ratsaspordi Liidu juhatuse esimehe Marti Hääle sõnul oli uue inimese leidmisel kriteeriumiks ratsaliidu sise-ja välissuhtluse parandamine. „Meie lähituleviku fookuses on ratsaliidu kui organisatsiooni arendamine kommunikatsiooni, teeninduse ja müügi koha pealt. Soovime, et suhtlus organisatsiooni, sportlaste, klubide, partnerite ja toetajate vahel paraneks. Kuna Evelinil on selles vallas palju kogemusi, siis leidsime, et tema kompetents oleks meile siin suureks abiks. Ootame huviga Evelini värskeid mõtteid ja ideid, kuidas muutuda atraktiivsemaks nii ratsaringkonnale kui potentsiaalsetele toetajatele,“ lisas Hääl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles