Näitleja Ago Andersoni uus väljakutse: wrestling ehk showmaadlus

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

„Klassikokkutuleku“ ja „Svingerite“ staar Ago Anderson tutvustab eestimaalastele Ameerika populaarset showmaadlust wrestlingut ning astub ka isiklikult üles wrestlinguringis.

Wrestling on Ameerikas populaarne sportlik vaatemäng, mis on tänaseks juba aastakümneid sealse publiku meelt lahutanud. Tegemist on alaga, kus näeb suurte meeste efektset üksteiseklohmimist ning see on muudetud väga vaatemänguliseks, sisaldades nii osavõtjate vahelist sõnasõda, akrobaatilisi heiteid, lööke ja muud sarnast. See on ka peamine põhjus, miks on ala ameeriklaste seas sedavõrd populaarne.
 

Erakogu

Ago Andersoni sõnul ongi nüüd suurepärane võimalus testida, milline on siinse publiku suhtumine wrestlingusse. „Wrestlingu-staaride seast on välja kasvanud mitmed populaarsed Hollywoodi näitlejad nagu Hulk Hogan, Steve Austin, Dave Bautista, John Cena ning Dwayne Johnson ehk The Rock. Miks mitte Eestis läheneda asjale teistpidi ehk näitleja proovib kätt wrestlingumaailmas,“ ütles Anderson.

Erakogu

Kas tegu on Ago Andersoni uue rolliga või tegeleb mees tõsimeeli wrestlinguga, selgub 19.mail kell 21:00 Kanal2-s. Igal juhul tasub silmad lahti hoida ja meedias toimuvat jälgida.

Copy
Tagasi üles