Pakendikonteineri liigutamine nurjas selle tühjendamise

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ligi 80 avalikust pakendikonteinerist vaid mõni kipub aeg-ajalt üle ajama. Kuigi Viljandi järve äärses parklas seisev mahuti sellesse nimekirja ei kuulu, on viimastel päevadel avanenud seal selline pilt.
Viljandi ligi 80 avalikust pakendikonteinerist vaid mõni kipub aeg-ajalt üle ajama. Kuigi Viljandi järve äärses parklas seisev mahuti sellesse nimekirja ei kuulu, on viimastel päevadel avanenud seal selline pilt. Foto: Marko Saarm

Aeg-ajalt juhtub, et linna avalikud pakendikonteinerid ajavad üle. Eile oli punnis prügikottide alla mattunud Viljandi järve ääres staadioni kõrval parklas seisev mahuti ning jäätmeid leidus sellest ka mõnekümne meetri kaugusel. 

Staadioni aias, mille juures võis samuti prügikotte silmata, peituski põhjus, miks järveäärne parkla sellisesse seisu sattus. Linna keskkonnaspetsialist Iris Mäemets rääkis, et seekord jäi Aasa tänava pakendikonteiner tühjendamata, sest keegi oli selle vastu staadioni aeda lükanud ja prügiauto ei pääsenud vajalikele konksudele ligi. Miks või kes suure konteineri valesse kohta nihutas, pole teada.

Sellest, et prügikast ajab üle, oli linnavalitsusele teada andnud üks kodanik ja Linnahoolduse töötajad panid konteineri teisipäeval õigesse kohta tagasi. Prügi, mis vahepeal aia äärde rännanud konteinerist maha jäi, oli veel eilegi seal. Lisaks pakenditele turritas konteinerist välja kotte segaolmejäätmetega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles