Korvpalli Balti liigal kriips peal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli korvpallimeeskond
Tartu Ülikooli korvpallimeeskond Foto: Tartu Ülikooli korvpallimeeskond / Facebook

Eesti korvpalliliidu esindajad Jaak Salumets, Keio Kuhi ja Henri Ausmaa kohtusid eile Vilniuses Läti alaliidu peasekretäri Edgars Šnepsi, Balti liiga tegevjuhi Romualdas Brazauskase ja Leedu korvpalliliiga (LKL) presidendi Remigijus Milasiusega. Kohtumisel selgus, et Balti liiga tänasel kujul ei jätka.

Eesti korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi sõnul võidakse alustada läbirääkimisi Läti alaliiduga ühise korvpalliliiga loomiseks. «Oleme kutsunud esmaspäevaks erakorralisele koosolekule korvpalliliidu juhatuse ja Alexela korvpalli meistriliiga nõukogu liikmed, et arutada läbi edasised tegevused. Muulhulgas tuleb arutusele ettepanek Eesti-Läti ühisliiga loomiseks,» ütles Kuhi.

Balti korvpalliliiga (BBL) loodi 2004. aastal. Tartu Ülikool/Rock saavutas hooajal 2015/2016 teise koha. Tänavusel hooajal osalesid Eesti klubidest Balti liigas Rapla Avis Utilitas, Pärnu Sadam, Tartu Ülikool, Tallinna Kalev/TLÜ ja TTÜ. Tartlased teenisid eestlaste parimana pronksmedalid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles