Elu24 ülevaade võtab kokku Meghan Markle’i peredraama, mis ähvardab rikkuda suure pulmapäeva (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: HANDOUT / REUTERS/Scanpix

Nii Suurbritannia kui USA meedia lahkab draamat, mis lahvatas enne prints Harry ja Meghan Markle’i pulma 19. mail.

Kriitikute arvates varjutavad need sündmused kuningliku paari suurt päeva, samas tõdeti, et Harry suutis leida naise, kelle pere on veel skandaalsem kui tema enda, Mountbatten-Windsorite oma, teatab cnn.com.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Harry ja Meghan teatasid oma kihlumisest möödunud aasta sügisel ja kohe hakkas kõmumeedia kaevama nende minevikus, tuues esile nii mõndagi. Näiteks prints Harry varasemad metsikud pidutsemised ja Meghan Markle'i meheotsingud. 

Mida lähemale pulmakuupäev, 19. mai jõudis, seda enam hakkasid sõna võtma Meghan Markle’i sugulased, eelkõige ta poolvend Thomas Markle Jr ja poolõde Samantha Markle.

Thomas Markle Jr
Thomas Markle Jr Foto: JCTAR / John Chapple / JohnChapple.com / MEGA/Scanpix
Samantha Markle
Samantha Markle Foto: TMZLOS / TMZ/MEGA/Scanpix

Ilmnes, et Meghani isa, Thomas Markle Sr tegi kõmufotograafiga koostööd ja poseeris fotode jaoks, mille fotograaf müüs eri väljaannetele. Kinnitamata andmetel sai Markle Sr piltide eest 135 000 dollarit. Thomas Markle palus vabandust nende fotode pärast.

Thomas Markle Sr
Thomas Markle Sr Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Mehhikos Rosaritos elav Markle Sr pidi minema oma tütre pulma, kuid kohe pärast fotoskandaali lahvatamist tuli teade, et tal oli mai alguses infarkt ja on seni südamepiirkonnas valu, mille tõttu tehakse talle südameoperatsioon.

Seega ei saa Markle Sr 19. maiks Londonisse minna ja oma tütart altari ette viia. Kohe hakati spekuleerima, kas isa asemel võib seda teha Meghani ema Doria Ragland, kuid väidetavalt oli kuninganna Elizabeth II selle mõtte maha laitnud.

Välja on pakutud, et seda võiks teha prints Harry isa, prints Charles.

Briti kuninglik pere pöördus meedia poole, et reporterid ja kõmufotograafid Meghan Markle’i isa rahule jätaksid.  

Fotoskandaali lahvatades teatas Thomas Markle’i tütar Samatha Markle, et tema on osaliselt selles süüdi, kuna ta ei hoidnud meediaga kogenematul isal piisavalt silma peal. Samantha Markle esines Briti telekanali ITV saates «Loose Women», lahates avalikult nende perekonna probleeme.

Mõni aeg varem võttis sõna ka Thomas Markle Jr, kes soovitas prints Harryl Meghaniga mitte abielluda, kuna Meghan on tõusikust «kullakaevaja».

Meghan Markle’i ema Doria Ragland on suutnud hoolimata paparatsodest skandaale vältida ja ta lendas 16. mail Los Angelesest Londonisse, kus teda võtsid vastu kuningliku pere töötajad. Ta majutati Kensingtoni palee külalistetiiba, kus ta kohtub enne pulma oma tütrega.

Doria Ragland
Doria Ragland Foto: Array / Snorlax/Rachpoot/ MEGA

Väidetavalt ei suhtle Doria Ragland pärast skandaali puhkemist oma eksmehe Thomas Markle Sr-iga, kuna peab juhtunut nende pere mainet kahjustavaks.

Markle’ite perre kuuluvad ka Oregoni osariigi kanepikasvatajad Dooleyd. Tracy Ann Dooley oli abielus Thomas Markle Sr-iga, neil on kaks poega, Tyler ja Thomas.

Meghan Markle'i sugulased Tyler ja Thomas Dooley ning nende ema Tracy Ann Dooley
Meghan Markle'i sugulased Tyler ja Thomas Dooley ning nende ema Tracy Ann Dooley Foto: RTSTU / MEGA/Scanpix

Nad ei ole kuninglikku pulma kutsutud, kuid nad lendasid siiski USAst Londonisse. Ema ja kaks poega sõnasid briti meediale, et Meghan ei peaks neid häbenema, kuigi nad kasvatavad kanepit, mida Ühendkuningriigis tarbida ei tohi.  

Meghan Markle'i sugulane Tyler Dooley
Meghan Markle'i sugulane Tyler Dooley Foto: RTSTU / MEGA/Scanpix

Nad on valmis pakkuma Briti siniverelistele ja tavakodanikele kanepit, kui Suurbritannias legaliseeritakse kanepi tarbimine.  Nende kasvatatav kanepisort kannab nime Markle Sparkle.

Meghan Markle'i sugulane Tyler Dooley
Meghan Markle'i sugulane Tyler Dooley Foto: RTSTU / MEGA/Scanpix

Harry ja Meghani pulma on oodata 600 külalist, kuid nende seas ei ole näiteks ka Harry sugulasi, kes ootasid pulmakutset, kaasa arvatud leedi Amelia Windsor. Samas sai Meghan kutsuda oma kaasnäitlejad seriaalist «Suits», mis talle kuulsuse tõi.

Leedi Amelia Windsor
Leedi Amelia Windsor Foto: Steve Ross/Capital Pictures / ROS/Capital Pictures/Scanpix

Briti meedia lahkas seda küsimust ja tõdes, et kuna Windsori lossi St. George’i kabel mahutab vaid 600 inimest, siis pidi kuninglik paar lähtuma kutseid saates sellest.

Windsori lossi St. George'i kabel
Windsori lossi St. George'i kabel Foto: Steve Parsons / PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti kuningliku pere elu kajastavate reporterite arvates jätab Markle’ite skandaal Harryle ja Meghanile pleki. Samas ei ole veel pulma toimunud ja ka seal võib midagi skandaalset ette tulla. Võimalik, et kuninglik pere peab skandaalsete pulmakülaliste tõttu häbenema, paluma vabandust ja meedial paluma taas taanduda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles