Homme tuleb inimkett Emajõe kaitseks, eile kaebas Tartu riigi kohtusse, sajad allkirjastavad uut apelli (6)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu apell 2 töörühma liikmed Asko Tamme (vasakult), Raul Rosenvald, Tiia Kõnnussaar ja Marju Unt esitlesid Emajõe ääres loosungit, mis oli kavas kaasa võtta homme inimketti.
Tartu apell 2 töörühma liikmed Asko Tamme (vasakult), Raul Rosenvald, Tiia Kõnnussaar ja Marju Unt esitlesid Emajõe ääres loosungit, mis oli kavas kaasa võtta homme inimketti. Foto: Kristjan Teedema

Kas inimkett Emajõe toetuseks ulatub homme Vabadussillast Võidu sillani, nagu korraldajad plaaninud või veelgi kaugemale, on praegu võimatu ennustada. Tartlaste vastuseis Est-For Investi kavandatavale puidurafineerimistehasele Emajõe vesikonnas ja selle rajamiseks algatatud eriplaneeringule on endiselt laialdane.

Toetuskontserdi Emajõe kaitseks annavad homme Atlantise ees laeval mitmed nimekad Eesti artistid.

Inimeketi korraldajaid esindav Paul Volmer ütles, et nemad on inimketi puhuks tellinud suure plakati «Emajõe ilu hoieldes», aga plakateid ja loosungeid on valmis ja valmistamisel teisigi.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles