Romusõiduki juures mängimine päädis peapõrutuse ja mitme õmblusega (1)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja-aastane poiss toimetati haiglasse.
Nelja-aastane poiss toimetati haiglasse. Foto: Mupo

Tallinnas Mustamäel romusõiduki juures mänginud nelja-aastasele poisile kukkus pähe sõiduki lükanduks.

Mustamäel Akadeemia teel mängisid lapsed maha jäetud auto juures, kui äkki sõiduki lükanduks ootamatult eest kukkus.

Ukselt sai hoobi nelja-aastane poiss, kellele tuli kutsuda kiirabi. Poiss toimetati haiglasse, kus meedikud tuvastasid tal peapõrutuse, muljumised nina piirkonnas ning tehti kolm õmblust laubale.

Mupo paneb lapsevanematele südamele – selgitage lastele, et avariiliste ja romusõiduki tunnustega autode juures mängimine on ülimalt ohtlik. Tihti kasutavad sõidukeid  narkomaanid ja asotsiaalid ning seal võib leida süstlaid ning muud ebahügieenilist kraami. Samuti võib laps saada vigastusi, kas lõhutud aknaklaasi kildudest või nagu antud juhtumi puhul – sõiduk võib olla nii halvas seisukorras, et tekitab inimestele raskeid kehavigastusi.

Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet tegeleb igapäevaselt  romusõidukite koristamisega linnapildist. Ainuüksi möödunud aastaga suudeti tänavatelt likvideerida üle 120 ümbritsevale keskkonnale ohtlikku sõidukit.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles