Froome näitas raskel etapil Giro üldliidri ees võimu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Froome.
Chris Froome. Foto: LUK BENIES / AFP

Giro d’Italia 14. etapi (186 km pikkune mägine etapp) võitis Suurbritannia jalgrattur Chris Froome (Team Sky), kes teenis tuuri esimese etapivõidu. Ta edestas kaasmaalasest tuuri üldliidrit Simon Yatesi (Mitchelton-Scott) kuue sekundiga.

Tuuri üldarvestuses suurendas Yates edu teisel kohal oleva hollandlase Tom Dumoulini (Team Sunweb) ees ühe minuti ja 24 sekundi peale. Tänasel etapil ületas tiitlikaitsja Domoulin finišijoone viiendana, kaotades Froome’ile 37 ja Yatesile 31 sekundit. Froome kerkis üldarvestuses viiendale kohale, jäädes Yatesist maha kolme minuti ja kümne sekundiga.

Homme on Giro d’Italial kavas järjekordne mägine etapp, kuid kilomeetreid tuleb tänasega võrreldes läbida kümne võrra vähem. Esmaspäeval saavad ratturid puhata ning seejärel ootavad ees seitse etappi, neist kolm on äärmiselt rasked.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles