Meghan Markle’i sugulane võttis Trumpi sõnu tõsiselt ja pakkis Londonisse noa kaasa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyler Dooley
Tyler Dooley Foto: RTSTU / MEGA/Scanpix

Briti prints Harry naise, Sussexi hertsoginna Meghani sugulane Tyler Dooley ei olnud kutsutud kuninglikku pulma, kuid ta lendas Oregonist Londonisse, et sealsetest ööklubides tähtsat päeva tähistada.

25-aastaselt Dooleylt konfiskeeriti 19. mai õhtul Londonis Kingstonis asuva ööklubi turvamehe poolt kümnesentimeetrine nuga, mis tal kaasas oli, teatab news.com.au.

Ööklubi turvameeskond kutsus politsei, kuna tegemist oli külmrelvaga, kuid Dooley põgenes enne politsei saabumist.

Tyler Dooley
Tyler Dooley Foto: RTSTU / MEGA/Scanpix

Meghan Markle’i sugulane selgitas ühele kaaspidutsejale, et tal oli nuga kaasas, kuna USA presidendi Donald Trumpi teatel on London nagu sõjatsoon, kus igal sammul peab end kaitsma.

Kanepifarmer Tyler Dooley pidutses Londonis koos oma tüdruksõbra, 26-aastase venna Thomase ja ema Traceyga. Nendega oli koos veel ameeriklasi, kes Meghan Markle’i abiellumise puhuks Londonisse saabusid.

Tyler Doole (vasakul), ta ema Tracey Ann Dooley ja vend Thomas Dooley
Tyler Doole (vasakul), ta ema Tracey Ann Dooley ja vend Thomas Dooley Foto: RTSTU / MEGA/Scanpix

Kaaspidutsejate sõnul ei jäänud Tyler Dooleyl muud üle, kui oma nuga ööklubi turvateenistisele ära anda, kuna kuninglike pulmade ajaks olid kehtestatud ekstrakarmid turvareeglid.

«Tyler võttis selle noa kaasa, kuna president Trump andis Suurbritannia ja Londoni kohta hoiatuse, et ameeriklastel ei ole seal turvaline,» teatas Dooley seltskonna üks liikmetest.

Londoni politsei teatel said nad Kingstoni ööklubisse väljakutse, kuid noa omanik oli enne nende saabumist lahkunud. Ööklubi turvamehed andsid konfiskeeritud noa neile.

Briti ajakirjanikud otsisid Tyler Dooley Londoni Hilton Doublte Tree hotellist üles ja ootasid, et ta juhtunut kommenteeriks, kuid ta ei teinud seda.

Londonis on sel aastal leidnud aset üle 40 surmaga lõppenud noarünnakut, mis ei jäänud märkamata ka USA presidendile, kes oma riigi kodanikele andis Suurbritannia pealinna kohta hoiatuse.

Donald Trump
Donald Trump Foto: CNP/AdMedia/SIPA/Scanpix
Sussexi hertsog Harry ja hertsoginna Meghan
Sussexi hertsog Harry ja hertsoginna Meghan Foto: Jane Barlow / PA Wire/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles