Roppsuu möllab jälle kinolinal

Ralf Sauter
, filmikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevalt paljudest teistest superkangelastest saab Deadpool (Ryan Reynolds) rohkem oma maskita nägu näidata. Mis siis, et armilist.
Erinevalt paljudest teistest superkangelastest saab Deadpool (Ryan Reynolds) rohkem oma maskita nägu näidata. Mis siis, et armilist. Foto: outnow.ch

Paar aastat tagasi täitus sarmika filmitähe Ryan Reynoldsi pikaajaline unistus kehastuda Deadpooliks, Marveli koomiksitest tuntud antikangelaseks, kes eristub teravalt paljudest teistest kinolinal säravatest sangaritest ropu suuvärgi ja vägivallalembuse poolest.

Kui «Deadpool 2s» paneb nimitegelane kokku superkangelaste meeskonda, kommenteeribki ta, et liikmed peaksid olema piisavalt noored, et kümme aastat kestva seeria välja kanda. Loodan, et Deadpooli võidukäik nii kaua ei kesta, sest juba teises filmis näitab ta väsimuse märke. Kas ja kes peaks nilbete naljadega superkangelase teist filmi vaatama minema, sellest kirjutab filmikriitik Ralf Sauter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles