Kõige jaburamad põhjused, miks inimesi on lennukist välja visatud

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Roman Tsubin / PantherMedia / Scanpix

Hiljuti visati American Airlinesi lennukist välja äriklassi reisija, kes proovis oma tavaklassis reisivatele semudele tasuta jooke smugeldada.

Eelmisel nädalavahetusel leidis USAs aset kentsakas juhtum, kus äriklassi reisija proovis lennusaatjate vastuseisust hoolimata oma sõpradele tavaklassis jooke viia. Mehe liigne südikus päädis aga tema lennukist välja viskamisega. 

Kummalisi põhjusi, mis on viinud reisijate lennukist eemaldamiseni on veelgi, mistõttu kogus Independent kokku viis naljakamat päriselt aset leidnud olukorda.

Sünnipäevatort

Neljaliikmeline perekond visati JetBlue New Yorgist Las Vegasesse suundunud lennukist välja sünnipäevatordi tõttu. Nimelt asetasid nad sünnipäevatordi reisijate pea kohal olevatesse pagasikappidesse, kuid lennusaatja palus neil see ümber teise kappi tõsta. Perekond täitis küll käsku, kuid peagi ilmus veel teinegi lennusaatja, kes käskis neil tordi põrandale jalge ette maha panna.

Olukord eskaleerus vaidluseks ning lõpuks pidid sekkuma suisa lennujaama turvamehed. Terve perekond visati lõpuks lennukist välja.

Pikkus loeb

213 sentimeetrit pikk profisportlane pidi odavlennufirma Pobeda Siberist Moskvasse suundunud lennukist väljuma, kuna ta on liiga pikk. Lennusaatja pahandas Alexander Kimeroviga, et tema pikad jalad blokeerivad vahekäiku. Selle peale pakkus mees, et maksab juurde, et saaks esimeses klassis lennata, kuid lennusaatja keeldus. Lennusaatja ja sportlase vahel tekkis sõnavahetus, mis päädis politsei kutsumise ja Kimerovi välja viskamisega.

Liiga madala värvliga püksid

Liiga madala värvliga teksapükse kandnud mees visati Spirit Airlinesi Chicagost Orlandosse  suunduvalt lennult välja. Kuna tema teksased olid nii madalal, et suisa tagumik oli näha, ei saanud lennusaatjad seda kannatada. 

Spirit Airlinesi esindaja kommenteeris hiljem, et teksad olid olnud täiesti ebasobilikult madalal. Kui lennusaatja reisijale sellekohase märkuse tegi, polevat mees allunud ning muutus suisa agressiivseks, mistõttu eemaldati ta lennukist.

Viha jõulude vastu

Mitte kõik ei armasta jõule. New Yorgi La Guardia lennujaamas sai lendu oodanud reisija vihaseks, kui lennujaama töötajad talle häid jõule soovisid. Pärast lennukile minekut tegid lennusaatjad aga sama vea ning soovisid pahurale mehele taas kaunist pühadeaega. Selle peale läks mees lõplikult närvi, mistõttu otsustasid lennusaatjad ta lennukist välja visata.

Liblikas

American Airlinesi Los Angelesest Honolulusse suundunud lennul hakkas reisija enda väitel liblikat taga ajama. Mees olevat märganud liblikat ning jooksis siis mööda kabiini ringi tualettruumideni, et tiivuline putukas maha lüüa. Mehe kummaline käitumine tekitas aga muret lennusaatjates, kes hakkasid kahtlustama, et ehk on mehel kaasas hoopis lõhkeained. Mees eskorditi lennukist välja ja vahistati lennujaamas. 

Hiljem selgitas reisija, et kogu juhtum oli hallutsinatsioon ning tõdes, et ta oli vististi nendel hetkedel «haige.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles