FreshGo raketistart: netitoidupoodide uustulnuk saadab käru kuu peale

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

Uus ja kiirelt laienev e-toidukauplus FreshGo, mis on oma valikult nii supermarket kui turg, saadab täna õhtupoolikul kella 20.30 paiku Tallinna sadama piirkonnast õhulaeva lendu, millega saadetakse ostukäru kuu peale.

„Õhulaeva lendu, millega saadetakse ostukäru kuupeale nii otseses kui kaudses mõttes, on hea ilma korral kindlasti näha üle kogu Tallinna,“ lubas FreshGO juhatuse liige Meelis Mäeots. „Omal ajal oli  ostukäru hea asi, aga kaugele sellega ei sõida. Kui inimestel on võimalus toit endale koju klikkida, on mõttetu raisata oma aega poes kärutamisele ja sabas seismisele,“ rääkis ta. „Meie kullerid toovad kohale kõik vajaliku, olgu tegu supermarketi või turukaubaga, lisaks viivad ka taara ära.“

Tallinnast ja Harjumaalt alles eelmisel nädalal Tartusse laienenud e-toidukauplusel on Mäeotsa sõnul tulevikus plaan vahendada ka näiteks apteegi- ning raamatupoe tooteid. „Ravimeid küll ise müüma ei hakata, aga kui inimene sooritab ostu nii apteegist kui FreshGo toidupoest, siis saab ta need ühe kulleriga samal ajal kätte,“ rääkis Mäeots. Lisaks toidukraami kojutoimetamisele toob FreshGo peatselt välja ka pesupesemise teenuse. „Kui klient tellib toidu koju, saab ta ka kotitäie riideid kullerile kaasa anda, paari päeva pärast toome puhtad riided tagasi,“ rääkis Mäeots.

FreshGo ei plaani vaid Tartu ja Tallinnaga piirduda, tasapisi laienetakse, et tulevikus saaks FreshGo teenuseid igas Eesti nurgas kasutada. Kusjuures FreshGo hinnad on võrreldes teiste e-toidupoodidega ka grammikese odavamad. Kaubavalikus on kõike alates talukaubast ning lõpetades Stockmanni hõrgutavate delikatessidega.

Käru kuu peale saatmist teeb FreshGo ka live ülekande, mida saab jälgida nii FreshGO Facebooki lehel kui ka aadressil freshgo.ee.

Copy
Tagasi üles