President läheb Tederile Ukrainas appi (3)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Hillar Teder
Ettevõtja Hillar Teder Foto: Eero Vabamägi

Täna algaval ja neljapäevani kestval Ukraina visiidil võtab president Kersti Kaljulaid taas teemaks ka Hillar Tederi kaubanduskeskuse Sky Malli kaaperdamisjuhtumi.

Ärimees Hillar Teder, kes on aastaid otsinud õigust olukorrale, kus temale kuuluv firma Arricano kaotas võimu Kiievis asuva Sky Malli kaubanduskeskuse üle, ütles, et Eesti riigipeast on juba kasu olnud, vahendab Äripäev.

«Ma oskan öelda seda, et suures osas tänu Eesti presidendi kantselei initsiatiivile on võtnud selle asja arutamiseks Ukraina anti-reiderluse komisjon,» sõnas Teder. Reiderlus tähendab ettevõtete ja varade vaenulikku ülevõtmist.

Ettevõtja lisas, et tänu sellele, et visiit on tulemas, on märgata taas Ukraina poolt suuremat aktiivsust, kuid tulemust on siiski keeruline ennustada. «Teisel pool taas keeratakse nagu mingisuguseid rattaid edasi, kuid seda, kui kaugele need rattad veerevad, on muidugi jälle iseküsimus.»

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles