«Otse Postimehest» usutleb Tallinna abilinnapead Züleyxa Izmailovat (1)

Ainar Ruussaar
, Erikorrespondent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Igakolmapäevane veebisaade «Otse Postimehest» usutleb Tallinna abilinnapead ning erakonna Eestimaa Rohelised juhti Züleyxa Izmailovat, kes pärast kohalikke valimisi sai volikogust välja jäänud poliitilise väikepartei esindajana Keskerakonna juhitava linnavalitsuse abilinnapeaks.

Ajakirjanik Ainar Ruussaar uurib Tallinna linna arengu ja avalikkusele pikka aega silma torganud korruptsioonijuhtumite kohta, küsib roheliste tegelikust rollist mõjutada pealinna elu ja avalikku ruumi abilinnapeana ning tahab teada ka seda, millised on roheliste plaanid jõuda «lendoravate kaitsmise seljas» järgmisel kevadel Toompeale.

Izmailova peab ka selgitama, kuhu saaks tõmmata roheliste taluvuspiiri uute kavandatavate rajatiste puhul, nagu näiteks Saaremaa sild, Soome tunnel ja Rail Baltic.

«Otse Postimehest» algab kolmapäeval kell 11 Tallinnast Maarjamäe lossi eest ning on järelvaadatav postimees.ee veebiküljel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles