Telliskivi perearstikeskuse patsient lõpetas operatsioonilaual (20)

Kadri Kuulpak
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telliskivi perearstikeskuse perearst Urve Prits joonistas patsiendile kummalise skeemi, mille all paremas nurgas seisab lause «Rõõmu kodu on maksas».
Telliskivi perearstikeskuse perearst Urve Prits joonistas patsiendile kummalise skeemi, mille all paremas nurgas seisab lause «Rõõmu kodu on maksas». Foto: Repro

Tallinna Telliskivi perearstikeskuse klient kaotas neeru, sest homöopaatia usku perearst ei suutnud naise krooniliseks muutunud põiepõletikku alternatiivravimeetoditega mitme aasta jooksul välja ravida. Kui naine lõpuks uroloogi juurde jõudis, selgus, et neeru oleks saanud päästa.

Postimees kirjutas eile, kuidas Telliskivi perearstikeskuses ravitakse patsiente eeskätt alternatiivmeditsiini meetodil homöopaatiliste preparaatidega, mida neile keskuses sularaha eest müüakse. Need tegevused on seadusega konfliktis ja neeru kaotanud naise lugu näitab perearstikeskuses toimuva ohtlikkust tervisele.

30-aastane Kertu (nimi muudetud – toim) hakkas Telliskivi perearstikeskuses käima kümme aastat tagasi, kui kolis perega Pelgulinna. Varem kuulus ta ühe Mustamäe perearstikeskuse nimistusse, kus tema sõnul anti iga asja peale antibiootikume. Telliskivi keskuse n-ö maailmavaade tundus talle uus ja värske.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles