Lääne-Viru ettevõtja arendab Võru Kagukeskust

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vőru Kagukeskus.
Vőru Kagukeskus. Foto: Arvo Meeks

Rakvere valda registreeritud osaühingule Kroonikeskus kuuluv Võru Kagukeskus plaanib selle juhi Urmas Sardise sõnul alustada suvel keskuse teise hoone ehitamist.

​Lõuna-Eesti Postimees kirjutab, et juurdeehitise esimesele korrusele on rentnikud leitud, teise asjus peetakse veel läbirääkimisi. Vähemalt 5000-ruutmeetrisesse hoonesse tulevad Võrus uued kaupmehed.

Võrus Kooli tänaval kaht kinnistut omav Kroonikeskus OÜ ostis enam kui kümme aastat tagasi valminud Kagukeskuse paar aastat tagasi nelja miljoni euro eest ehitusfirmalt Semuehitus. Nüüdseks on uus omanik laiendanud parklate ala, juurdeehitise valmimine on samas pikalt seisnud.

Urmas Sardis kinnitas ajalehele, et hetkel käivad rentnikega viimased aktiivsed läbirääkimised, millest sõltub uue hoone korruste arv. Kagukeskuses tegutseb praegu enam kui 40 rentnikku.

OÜ Kroonikeskus juhatusse kuuluvad kaks liiget, lisaks Urmas Sardisele ka Lääne-Virumaal mitmete ettevõtetega seotud ja üle Eesti aktiivselt kinnisvaraga tegelev Elmo Ehrlich. Viimasele kuulub nii Aldari kauplusekett kui ka alkohoolsete jookide müügiketid Super Alko ja City Alko. Läinud aasta lõpus omandas Ehrlich poole osalusest Läti kaupluseketis Alko1000.

Loe Kagukeskuse arendamist puudutavat artiklit täismahus siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles