Purjus reisija urineeris lennukis enda ees olevale istmele

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: matej kastelic / PantherMedia / Scanpix

Frontier Airlinesi Denverist Charlestoni suundunud lennul urineeris purjus reisija enda ees olevale istmele.

Coloradost pärit mees jõi lennu vältel ohtralt viina ning hakkas siis kõrvalreisijat käperdama ja seksistlikke märkusi tegema, mille peale lennusaatjad ta lennuki tagaosas olevale tühjale reale istuma panid, kirjutas news.com.au. 

«Nad [lennusaatjad] tõid mehe istuma täpselt minu vastu ning ütlesid, et ma võin püsti tõusta, kui ta mind puudutada üritab,» sõnas kaasreisija Emily, kes tülika mehe läheduses istuma pidi.

Emily sõnul võttis ta telefoni välja, et mehest enda sõpradele foto saata, kuid just siis avas purjakil reisija oma püksiluku ja hakkas eesolevale istmele urineerima. 

Selle peale hakkas Emily üle lennuki karjuma, et üks reisijatest urineerib. Lennusaatjad aga tulid esiti hoopis Emilyga pahandama, et ta maha rahuneks. Naise sõnul oli ta kohutavalt pettunud selles, kuidas salongipersonal olukorraga tegeles. Eriti arvestades seda, et mehe probleemset käitumist märgati juba eelmisel istekohal.

Sellegipoolest vahistati mees kohe kui lennuk Charlestoni jõudis. Meest süüdistatakse salongipersonalile vastu hakkamises ning enese paljastamises, mille eest võib teda oodata kuni 20 aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles