Sillamäel sõitis auto lapsele otsa ja põgenes, politsei palub pealtnägijatelt abi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval, 22. mail toimus Sillamäel liiklusõnnetus, milles sai kannatada laps. Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel ja ka liiklusõnnetuses osalenud autojuhil võtta ühendust Narva politseijaoskonnaga.

Esialgsetel andmetel sõitis 22. mail kella 13.55 paiku Sillamäel Ranna tänav 49 maja juures 11-aastasele jalgratturile otsa tundmatu sõiduk. Esmaabi saamiseks pöördus poiss mõned tunnid hiljem haiglasse.

Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel ja sõidukijuhil juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks võtta ühendust numbril 357 6031, politsei infotelefonil 612 3000 või kirjutades aadressile ida.vihje@politsei.ee.

«Lapsed on liikluses kõige kaitsetum pool ning oma vanusest tulenevalt ei mõista nad alati ohte, mis liikluses varitseda võivad. Seetõttu peaksid vanemad oma lastega veel kord üle rääkima liiklusohutuse põhitõed ja kokku leppima reeglid, mida laps liikluses järgib. Autojuhid peavad olema äärmiselt tähelepanelikud ja mitte tegelema kõrvaliste tegevustega.  Vaid mõni sekund võib liikluses olla traagiliste tagajärgedega,» sõnas  Narva politseijaoskonna avariipolitseinik Raivo Vološtšuk.

Selle aasta mai kuus on liikluses viga saanud 23 alaealist, neist 10 jalgratturit vanuses 7 kuni 17 ning neli jalakäijat, kellest kaks olid tõukeratastel. Samuti on viga saanud kaks noort motorolleri juhti. Ülejäänud kannatanud olid kaasreisijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles