Ida-Virumaal hukkus autoga kokku põrganud mootorrattur

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabiauto.
Kiirabiauto. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna-Narva maanteel Narva linna lähistel juhtus õhtul traagiline õnnetus, milles hukkus mootorrattur. 

Täna kella 16.40 paiku juhtus traagiline liiklusõnnetus Ida-Virumaal, milles hukkus 32-aastane mees, teatas Ida prefektuur. Tallinna-Narva maantee 209. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetuses põrkasid kokku sõiduauto Mazda ja mootorratas Yamaha.

Esialgsetel andmetel liikus mootorrattur peateel Narvast Tallinna suunas ning Mazda juht keeras kõrvalteelt maanteele, andmata teed peateel liikunud sõidukile.

Politseinikud tuvastasid, et Mazdat juhtinud 19-aastane mees oli kaine ja omab vastava kategooria juhtimisõigust. Ta oli autos üksi ning ei saanud viga. Mootorratast juhtis 32-aastane mees, kes omas vastava kategooria juhtimisõigust. Mootorrattur kandis turvavarustust.

Tee sündmuskohal oli kuiv ja nähtavus hea.

Ida prefektuuri operatiivjuht Urmas Elmi avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. «Autojuhid peavad arvestama, et suvekuudel on liikluses palju mootorrattureid, kes on raskemini märgatavad,» ütles ta. «Kokkupõrkel autoga on mootorrattur alati nõrgem pool, mistõttu tuleb olla eriti tähelepanelik, jälgida kiirusepiiranguid ja kõikvõimalikke ohte ette näha. Kindlasti ei tohi unustada turvavarustust,» rääkis operatiivjuht. «Mootorratturid, palun veenduge, et teid on märgatud,» lisas ta.

Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles