Hamilton ei näe Ricciardole Mercedeses kohta

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja Daniel Ricciardo
Lewis Hamilton ja Daniel Ricciardo Foto: HOCH ZWEI / imago/HochZwei

Daniel Ricciardol, kes võitis möödunud nädalavahetusel Monaco GP, on parajasti käimas viimane aasta lepingust Red Bulliga. Mida lähemale jõuab tema lepingu lõpp, seda enam seostatakse teda erinevate meeskondadega.

Hamiltoni sõnul on tõenäoliselt Ricciardo tulevik siiski seotud ka edaspidi Red Bulliga. «Ricciardo võiks kaaluda vaid Ferrarit ja Mercedest teistest variantidest, aga see on ebatõenäoline, et ta Mercedesesse tuleb,» vahendab BBC Hamiltoni sõnu.

«Praegu on Ricciardo põhimõtteliselt meeskonna esisõitja, niiet Red Bull ei ole tema jaoks halb koht kus olla. Kui mingil hetkel saab Red Bull parema mootori, on nad meiele veelgi lähemal, rääkis Hamilton. Nad võivad võita palju teisi etappe, Ricciardo peab lihtsalt jätkama seda mida ta teeb,» lisas neljakordne maailmameister lõppu.

Selle hooaja lõpus lõppeb nii Hamiltonil kui ka tema meeskonnakaaaslasel Valtteri Bottasel leping Mercedesega, mis võib avada kellegi jaoks pääsu Mercedesesse. Tiimipealiku Toto Wolffi sõnul on see ainult aja küsimus, millal Hamiltoniga uus leping sõlmitakse, kuid teise sõitja nime ei taha ta enne kesksuve avaldada.

Liigselt palju tõenäoliseid variante Wolffil pole. Kõige teoreetilisemad variandid on sõlmida uus leping soomlase Bottasega või asendada soomlane Daniel Ricciardo või noore Force India sõitja Esteban Ocon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles