Andres Talijärv lahkub keskkonnaministeeriumi kantsleri kohalt

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Talijärv
Andres Talijärv Foto: Priit Simson / Postimees

Kauaaegne keskkonnaministeeriumi kantsler Andres Talijärv ei kandideerinud enam sellele ametikohale ning uus kantslerikandidaat on senine asekantsler Meelis Münt, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Mündi kandidatuuri kantsleri kohale seadis üles keskkonnaminister Siim Kiisler ja tema kantsleriks saamisele peab heakskiidu andma veel valitsus.

Talijärv töötas keskkonnaministeeriumi kantslerina 2013. aasta juunist, enne seda, 2009. aasta veebruarist töötas Talijärv keskkonnaministeeriumi looduskaitse, kalanduse ja metsanduse valdkonna asekantslerina.

Meelis Münt siirdus keskkonnaministeeriumisse tööle 2008. aastal, kus ta alustas keskkonnakorralduse ja -tehnoloogia osakonna peaspetsialistina, 2009. aasta lõpust kuulus ta kliima- ja kiirgusosakonna koosseisu, töötades algul peaspetsialistina ja seejärel sama osakonna juhina ning asekantsleri ametisse sai ta 2012. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles