Eesti U21 koondis viigistas Pärnus Leeduga (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen 2016. aasta Balti turniiri mängul Leedu eakaaslastega.
Rauno Sappinen 2016. aasta Balti turniiri mängul Leedu eakaaslastega. Foto: Tairo Lutter / Postimees

U21 noormeeste Balti turniiri Pärnus peetud avamängus jäi Eesti meeskond Leedu vastu kaotusseisu, aga saavutas tänu penaltist sündinud väravale viigi ning säilitas seega võimaluse esikohaks.

Leedu asus juhtima Rimvydas Sadauskase 74. minuti väravast, aga neli minutit hiljem teenis Eesti seoses leedulaste käega mänguga penalti, mille realiseeris Herol Riiberg. Eesti U21 koondis jätkab Balti turniiri reedel Jurmalas mänguga Läti vastu. Leedu ja Läti kohtuvad uuel nädalal leedulaste koduväljakul.

«Domineerisime 90% mänguajast, aga nagu valiktsüklis, siis ka täna ei olnud oma võimaluste realiseerimine kuigi hea. Aga õnnestus viik kätte saada ja seega säilis võimalus üldvõidule,» sõnas Eesti U21 koondise kapten Rauno Sappinen intervjuus soccernet.ee-le.

«Proovisime mängida A-koondisele sarnast taktikat ja jään üldplaani elluviimisega väga rahule. See on keeruline skeem, mida mängida. Täpp i-le jäi panemata, aga poisid olid tublid,» ütles peatreener Karel Voolaid soccernet.ee-le.

Eesti koosseis: Karl Johan Pechter, Märten Kuusk, Henrik Pürg, Sören Kaldma, Edgar Tur (68. Martin Mägi), Henri Järvelaid (74. Vlasi Sinjavski), Mihkel Ainsalu (58. Mark Oliver Roosnupp), German Šlein, Frank Liivak (68. Herol Riiberg), Markus Poom, Rauno Sappinen.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles