Pöörast kostüümi kandnud Williams: olen alati tahtnud olla superkangelane (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams naasis väljakutele omapärases superkangelase kehakatet meenutavas kostüümis.
Serena Williams naasis väljakutele omapärases superkangelase kehakatet meenutavas kostüümis. Foto: JB Autissier / imago/PanoramiC / Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel avaringis pealtvaatajaid pöörase kostüümiga ehmatanud ameeriklanna Serena Williams tundis end liibuvas trikoos suurepäraselt.

«Tunnen seda kandes end nagu sõdalane, võib-olla nagu kuninganna Wakanda filmist Must Panter,» rääkis Williams pärast mängu BBC vahendusel. «Seda oli mugav kanda. Ma olen alati elanud fantaasiamaailmas. Olen alati tahtnud olla superkangelane ja see on minu viis,» lisas ameeriklanna.

36-aastane Williams, kes mängis viimati suure slämmi turniiril 2017. aastal Austraalia lahtistel, alistas eile kahesetilises lahingus maailma tšehhitari Kristyna Pliškova (WTA 70.) 7:6 (4), 6:4 ja jõudis järgmisesse ringi, kus kohtub 17. asetusega austraallanna Ashleigh Bartyga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles