Henri Anier: Läti soomlasest peatreeneri debüüt tuleb ära rikkuda!

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier tegi Leedu vastu väga hea partii, andes resultatiivse söödu nii Henrik Ojamaa kui ka Mattias Käidi väravale.
Henri Anier tegi Leedu vastu väga hea partii, andes resultatiivse söödu nii Henrik Ojamaa kui ka Mattias Käidi väravale. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier andis 2:0 võidumängus Leedu vastu mõlemad resultatiivsed söödud ja seadis meeskonnale selge eesmärgi – nüüd tuleb Riias Läti alistada ja Balti turniiri karikas 80-aastase pausi järel Eestisse tuua.

«Sõnum meeskonna sees enne mängu oli lihtne – oleme enesekindlad. Miks ei peakski, kui üle pika aja kodumäng (Eesti mängis koduväljakul viimati mullu oktoobris – toim), mõnus ja hubane staadion ning täismaja publikut? Tuli näidata ja endast kõik anda, et lõpuks ometi Balti turniiri võit Eestisse tuua. Õnnestus! Aitäh publikule, kes meid toetama tuli!» sõnas Anier.

«Isiklikult nautisin tänast mängu väga. Kahjuks ei löönud 4. minutil avanenud võimalust väravaks, aga andsin kaks väravasöötu ja suutsin palli kenasti ees hoida, teist lainet järele oodata ja siis neile palli jagada. Muidugi tahtsin ise ka väravat, aga võit on kõige tähtsam. Loodetavasti suudame nüüd Lätis karika pea kohale tõsta. Hea algus on tehtud ja nüüd tuleb Mixu Paatelaineni (Läti koondise vastne soomlasest peatreener – toim) debüütmäng ära rikkuda!» muigas ründaja.

Kohtumine Lätiga jääb Anieril endal vahele, sest see ei toimu FIFA kalendris koondisemängudeks ettenähtud ajal ning sel ajal vajab tema teeneid koduklubi FC Lahti. Aga 9. juunil toimuvaks maavõistluseks Marokoga on Anier koondises tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles