Piletimüügist teenitud tulu teeb võimlemispeo võimalikuks

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäevasel Tartu võimlemispeol maksis pilet kaheksa eurot. Nii mõnigi inimene pöördus Tartu Postimehe toimetuse poole küsimusega, kas seda veidi palju pole, sest lapsed ju esinemise eest raha ei küsi.
Teisipäevasel Tartu võimlemispeol maksis pilet kaheksa eurot. Nii mõnigi inimene pöördus Tartu Postimehe toimetuse poole küsimusega, kas seda veidi palju pole, sest lapsed ju esinemise eest raha ei küsi. Foto: Kristjan Teedema

Teisipäeval toimus Tamme staadionil Tartu võimlemispidu, mille nägemise eest tuli pealtvaatajatel välja käia kaheksa eurot. Kas taoliste pereürituste pilet ei võiks olla prii?

Tartu võimlemispeo üks korraldajatest Ebe Kalja (pildil)selgitas, et võimlemispeo suurimad väljaminekud on staadioni ning muruväljaku katte rent. Kaheks päevaks staadioni rentimiseks tuli võimlemispeo korraldajatel maksta 3273 eurot, juurde tuleb arvestada ka muruväljaku katte rent, mille hinda Ebe Kalja ei avalikustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles