Eesti suursaadik USAs tuleb tagasi (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suursaadik Lauri Lepik eelmise aasta 8. septembril oma volikirja Ameerika Ühendriikide presidendile Donald Trumpile üle andmas. FOTO: Eesti Saatkond Washingtonis
Suursaadik Lauri Lepik eelmise aasta 8. septembril oma volikirja Ameerika Ühendriikide presidendile Donald Trumpile üle andmas. FOTO: Eesti Saatkond Washingtonis Foto: Eesti saatkond Washingtonis

Vähem kui aasta pärast ametipostile asumist, kutsutakse Eesti suursaadik Ameerika Ühendriikides Lauri Lepik tagasi. Eelmise aasta 8. septembril USA presidendile Donald Trumpile volikirja üle andnud Lauri Lepik esitas ise lähetusest tagasi tulemise avalduse.

«Jah, olen otsustanud paluda end suursaadiku ametist tagasi kutsuda. Nagu mõistate, pole see kerge otsus, aga mul on hea meel, et selle tegin,» sõnas Lepik eile kirjalikus vastuses. Postimehe andmetel on lahkumise tagamaad ametlikust versioonist veidi teistsugused.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles