USA kongressikandidaat tunnistas häbenemata, et on pedofiil ja vägistaja (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nathan Larson
Nathan Larson Foto: Nathanlarson.org

USAst Charlottesville’ist pärit raamatupidaja Nathan Larson kandideerib üksikkandidaadina kongressi, lisaks on ta pedofiil, vahendab HuffPost.

37-aastane Larson kinnitas HuffPostile telefonitsi, et lõi nüüdseks maha võetud internetileheküljed suiped.org ja incelocalypse.today. Tegu oli vestlusportaalidega, kus pedofiilid ja vägivaldsed naistevihkajad mõtteid said vahetada.

Väljaanne võttis Larsoniga ühendust pärast seda, kui selgus, et tema kampaanialeht jagab suhtlusportaalidega IP-aadressi.

Larson ei varjanud telefonivestluses, et on pedofiil ning nõustus, et ei osutu tõenäoliselt valituks. «Paljud inimesed on poliitkorrektsusest väsinud ja tunnevad, et see piirab neid,» ütles ta. «Nad eelistavad kõrvalseisjat, kel pole midagi kaotada ja kes julgeb öelda, mida paljud mõtlevad.»

Kui temalt küsiti, kas ta on pedofiil või lihtsalt kirjutab pedofiiliast, ütles ta, et tema puhul on  tõde kuskil keskel. Ta kirjutas ühte portaalidest essee isa-tütre suguühtest ja teise kirjelduse oma abikaasa korduvast vägistamisest.

Larsoni kampaania manifestis seisab, et ta toetab relvade omamise õigust, vabakaubandust ja valgete ülemvõimu kaitsmist ning insestiabielude ja lapspornograafia legaliseerimist.

Kampaania manifestis nimetas Larson natside liidrid Adolf Hitlerit valgete ülemvõimu toetajate kangelaseks. «Peame ümber lülituma süsteemile, mis liigitab naised varana, esialgu nende isade varana ja seejärel nende abikaasade omana,» kirjutas ta.

«Miks kõik pedofiilid lihtsalt raha teenimisele ei keskendu, et seejärel endale pedofiiliat toetav naine hankida ja siis ta kas mõne seksimänguasjaga rasestada või need adopteerida?» kirjutas ta ühes oma portaalidest. «See rahuldaks nii insesti pooldajaid kui neid, keda see ei eruta. Lisaks annab adopteerimine võimaluse valida poisi ja tüdruku vahel.»

Larsonil on kolmeaastane tütar, kes elab tema sugulastega. Kongressikandidaat märkis HuffPostile, et loobus vanemlikest õigustest eksabikaasaga hooldusõiguse üle kohut käies. Endine abikaasa hankis 2015. aastal Larsoni vastu lähenemiskeelu, kuid sooritas veidi peale seda enesetapu. Larson väidab, et vägistas eksabikaasat korduvalt.

Larson on enda sõnul taas abielud ja elab nüüd Virginia osariigis Catlettis.

HuffPostil ei õnnestunud välja selgitada, kas Larson alaealiste ise ka vahekorras olnud on, kuigi ta selleks korduvalt soovi väljendas.

Kui temaga ühendust võeti, näis Larson rohkem häiritud enam muret tundvat mitte oma kandidatuuri, vaid portaalide kinnipanemise üle. Tema hinnangul rikub see asjaolu tema sõnavabadust ning ta üritab need kuskil mujal uuesti avada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles